Skuru Golvservice är ett familjeföretag som grundades 1980 av Hans Larsson. Sedan 1986 har familjen drivit företaget i aktiebolagsform. VD Kent Larsson sköter kakel/klinkers/badrums-delen av verksamheten och Mika Heikkilä avlastar Kent med arbestsledarfunktioner för golv och matt-delen. 

Alla typer av kunder finns representerade i vårt kundregister och merparten återfinns i Nacka och Värmdö. Målsättningen för våra entreprenader är "noll fel" och under senare år har vi arbetat mycket med kvalitetssäkring av företaget. Uppbyggnad av rutiner samt utbildning av personal har varit viktiga inslag i denna process. Vi är även auktoriserade medlemmar i GBR samt GVK. För att ytterligare understryka miljöfrågornas vikt har vi formulerat en miljöpolicy som idag styr vår verksamhet.

Vår vision är att Skuru Golvservice AB ska bli det ledande företaget inom golvbeläggningar och vattentäta väggbeklädnader i Nacka Kommun med omnejd. Målsättningen är att när en kund i detta område ska ha dylika arbeten utförda ska vi vara de första de tar kontakt med och vi ska också vara den som oftast väljs att utföra arbetet. En av förutsättningarna för att vi ska nå dit anser vi är ett stort ansvarstagande för vår närmiljö, men även ett globalt miljötänkande.

Läs mer om vår miljöpolicy här